0546 - 79 90 14

Letselschade advocaat nodig in Almelo?

Een whiplash opgelopen in Almelo of omstreken?

Veelvoorkomend lichamelijk letsel na een verkeersongeval is nekpijn. Heftige nekpijn na een aanrijding wordt ook wel een whiplash genoemd. Een whiplash ontstaat wanneer het hoofd plotseling een heftige voorwaartse, achterwaartse of zijwaartse beweging maakt ten opzichte van de romp, waarbij de spieren en banden worden uitgerekt en de zenuwen in dit gebied ontregeld raken. Een harde duw of val kan een whiplash veroorzaken, maar in veruit de meeste gevallen leidt een ongeluk in het verkeer tot een whiplash. Een whiplash dient op adequate wijze te worden aangepakt, aangezien de klachten lange tijd aan kunnen houden. Bij een whiplash na een aanrijding van achteren, heeft het slachtoffer recht op schadevergoeding.

Schadevergoeding bij een whiplash

Whiplash klachten hebben grote gevolgen voor het lichamelijke en geestelijke functioneren en kunnen jarenlang aanhouden. Bovendien zult u kosten moeten maken, bijvoorbeeld voor een fysiotherapeut, ergotherapeut of andere specialistische zorg. U kunt deze kosten verhalen op de aansprakelijke partij, bijvoorbeeld de veroorzaker van het verkeersongeval. Naast een schadevergoeding kunt u ook smartengeld claimen: een vergoeding voor immateriële schade.

Hoe hoog het bedrag van de schadevergoeding is, hangt van veel factoren af. Een letselschadespecialist kan u hierover uitvoerig informeren. In Almelo en omgeving zijn wij gespecialiseerd in het afhandelen van schadezaken bij verkeersongevallen. Wij helpen u graag bij het verhalen van de geleden schade.

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Enschede, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen

Hoofdvestiging