0546 - 79 90 14

Letselschade advocaat nodig in Almelo?

Betrokken bij een verkeersongeval in Almelo?

Een verkeersongeval is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Of u nu betrokken bent geraakt bij een frontale aanrijding, kettingbotsing of zelfs een fietsongeluk: een ongeval in het verkeer is niet niks. Zeker als u door het ongeval letsel heeft opgelopen, is de juiste ondersteuning belangrijk.

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval en is de schade buiten uw schuld om veroorzaakt? Dan kunt u uw letsel verhalen op de aansprakelijke partij. Een kundige letselschade advocaat helpt u bij het krijgen van een schadevergoeding na een auto ongeluk. RP Advocatuur is gespecialiseerd in het afhandelen van letselschadezaken rondom verkeersongevallen. In de regio Almelo staan wij dan ook altijd klaar voor het bieden van juridische ondersteuning. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Wat te doen bij letsel na verkeersongeval?

Na een verkeersongeval zorgt u natuurlijk allereerst voor de nodige medische hulp, maar toch is het ook belangrijk om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe eerder u dat doet, hoe beter dat is voor uw schadezaak. Het is na een verkeersongeval goed om bij te houden wat u allemaal hebt moeten ondergaan, qua kosten en qua pijn. Wij kunnen u hierbij helpen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u direct een letselschade advocaat nodig in de regio Almelo? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Enschede, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen

Hoofdvestiging