0546 - 79 90 14

Letselschade advocaat nodig in Almelo?

Schadeclaim indienen in Almelo

Wanneer u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander, kunt u de geleden schade verhalen op de aansprakelijke partij. Dit doet u middels het indienen van een schadeclaim. U kunt zelf proberen een schadeclaim in te dienen, maar het is verstandiger om de claim te laten opstellen door een professionele letselschade advocaat. Bovendien kunt u de kosten van een advocaat meenemen in de schadeclaim, uw juridische kosten worden dan eveneens vergoed door de aansprakelijke partij.

In Almelo en omgeving kunt u bij letselschade een beroep doen op RP Advocatuur. Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van de geleden schade, de kosten en de gevolgen hiervan. Wij stellen een schadeclaim voor u op waarin zoveel mogelijk recht wordt gedaan aan uw letsel.

Waaruit bestaat een schadeclaim?

In een schadeclaim stelt u allereerst de tegenpartij verantwoordelijk voor de geleden schade. U meldt dat u schade heeft geleden door toedoen van deze tegenpartij. Vervolgens eist u een schadevergoeding voor geleden materiële schade, hierbij kunt u denken aan consulten bij artsen of fysiotherapeuten, reiskosten die u hiervoor moet maken, huishoudelijke hulp als u hiertoe zelf niet meer in staat bent en het verlies van inkomsten als u (tijdelijk) niet meer kunt werken.

Naast materiële schade, kunt u ook immateriële schade opnemen in uw schadeclaim. U eist dan smartengeld voor geleden emotionele en psychische schade.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Enschede, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen

Hoofdvestiging