0546 - 79 90 14

Letselschade advocaat nodig in Almelo?

Uw letselschadespecialist in Almelo

RP Advocatuur is al jarenlang actief als letselschadespecialist in de regio Almelo. Dat betekent dat wij veel verschillende disciplines in huis hebben. Wij hebben advocaten op elk rechtsgebied en wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio. Wij kennen de lokale markten goed, waardoor u altijd verzekerd bent van deskundigheid.

Door de jaren heen hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis wordt bovendien jaarlijks op peil gehouden door verplichte scholing. Ook het feit dat onze letselschade advocaat lid is van specialistenvereniging LSA vormt een waarborg voor kennis en kwaliteit.

Vrijblijvend contact met RP Advocatuur

U kunt gratis een eerste gesprek voeren met één van onze letselschadespecialisten om te laten beoordelen of uw zaak voldoende kans van slagen heeft. Wij adviseren u direct over de haalbaarheid van uw zaak of u ontvangt van ons een gedegen schriftelijk advies. U weet dan waar u aan toe bent zodat teleurstellingen worden voorkomen.

Wordt uw zaak al door een andere belangenbehartiger behandeld? Wij zijn graag bereid om de zaak te beoordelen en te controleren of uw huidige belangenbehartiger de juiste weg bewandelt. Als het moet, nemen wij uw zaak in letselschade in Almelo over zonder dat daar voor u nadelen aan verbonden zijn.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Enschede, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen

Hoofdvestiging