0546 - 79 90 14

Letselschade advocaat nodig in Almelo?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Almelo?

Hoe zorgvuldig u ook te werk gaat, een ongeluk op het werk kan helaas iedereen overkomen. Als u zelf alle veiligheidsregels in acht heeft genomen is de kans groot dat uw werkgever aansprakelijk is voor de schade die is ontstaan na het bedrijfsongeval. Gelukkig zijn werkgevers hier altijd goed voor verzekerd en kunt u, met behulp van een goede advocaat, alle schade verhalen op het bedrijf. Zo staat u niet alleen in uw recht, maar krijgt u dit ook.

Heeft u in de omgeving van Almelo een bedrijfsongeval gehad? Neem vandaag nog contact op met een van onze deskundige advocaten. RP Advocatuur heeft veel ervaring met het verhalen van schade door een bedrijfsongeval. Wij spreken de zaak graag tot in detail met u door, zodat we u optimaal kunnen bijstaan.

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan ervoor zorgen dat u tijdelijk minder kunt werken of arbeidsongeschikt raakt. Hierdoor vallen er inkomsten weg. Ook komen er vaak medische kosten kijken bij een bedrijfsongeval. U kunt wellicht het werk in en rond het huis even niet meer aan, en moet een huishoudelijke hulp inschakelen. Ook zijn er wellicht bijkomende kosten doordat u tijdelijk gebruik moet maken van een bus of taxi. Al deze gevolgen kunnen verhaald worden op de aansprakelijke partij. Woont u in de regio Almelo en zoekt u na een bedrijfsongeval een letselschade advocaat in Almelo? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Almelo.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Enschede, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen

Hoofdvestiging